Vakgenoten gemeenschap

Word ook lid van de Community Veranderen, Opleiden en Coachen. Deel kennis en ervaringen met vakgenoten, verken de mogelijkheden voor samenwerking, zet jezelf in de schijnwerpers en ontvang korting op trainingen van Kat Tools en Training

Community of Practice

Doel van de Community of Practice is om kennis en ervaringen uit te wisselen en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. Deze digitale ontmoetingsplaats is nu in ontwikkeling en krijgt de vorm van een social intranet.  Bij het lidmaatschap van de Community of Practice hoort ook de gelegenheid om jouw trainingen en evenementen onder de aandacht te brengen via de Kat Tools & Training kalender en om jouw expertise extra in de etalage te zetten. Leden van de Community of Practice krijgen 5% korting op door     Kat Tools & Training aangeboden opleidingen. Meer informatie  over de Community of Practice volgt op korte termijn. Wil je nu alvast meer weten of meedenken? Neem dan contact met me op.

Werkplaatsen

De werkplaatsen bieden ruimte voor professionals. Om kennis en ervaringen uit te wisselen, je netwerk uit te breiden, samen te sparren over lastige vraagstukken en handreikingen te krijgen om te komen tot verrassende oplossingen. De werkplaats is ook een plek om nieuwe instrumenten te ontdekken of uit te proberen en om nieuwe inzichten op te doen. Je komt er vakgenoten tegen, maar ook mensen uit aanpalende vakgebieden.

Elke werkplaats heeft een stukje demonstratie of training  rondom een bepaald thema en een blokje waarin we ons gezamenlijk buigen over ingebrachte vraagstukken. De rest van het programma vullen we samen met de deelnemers in. De thema’s voor de eerstvolgende bijeenkomsten vindt je onder de knop Programma’s Werkplaatsen.

Als professional op het vlak van leren, ontwikkelen, faciliteren of veranderen ben je altijd welkom bij de werkplaatsen. Kijk welk thema je aanspreekt. Kom eens proeven. Deel jouw kennis en ervaring. Biedt een prikkelende nieuwe invalshoek en vertrek geïnspireerd om vervolgens jouw eigen draai te geven aan wat je gehoord en gezien hebt.