Instrumenten

Theorieën en principes vertalen naar praktische instrumenten, die professionals helpen doelen en dromen te realiseren. Dat is het verhaal achter deze webwinkel.  

 

Nog meer gereedschap? Op de blogpagina vindt je bij vrijwel elk artikel een klein instrument of een infographic die je gratis kunt downloaden.

 

Wat ligt er in de winkel?

De lijst met interessante boeken en publicaties in je vakgebied is bijna oneindig. En dan zijn er nog al die grensvlakken met andere vakgebieden. Geen enkele vakantie is meer lang genoeg om dat bij te lezen. Laat staan dat je dan ook nog de vertaalslag moet maken; wat kan ik hier concreet mee in de praktijk. Als je dat allemaal moet doen kom je niet meer toe aan het uitvoeren van je vak…….

Voor Tools & Training heb ik  de keuze gemaakt om me na meer dan 20 jaar in het vak, wat meer te richtten op de ontwikkeling en wat minder op de uitvoering. Daarmee is er meer tijd om wel die vertaalslag voor jou als professional te maken. Uitgangspunten; gemakkelijk hanteerbaar, snel toe te lichten en flexibel in te zetten voor vakmensen met ervaring. De meeste materialen hebben dus de vorm van kaarten of stappenplannen of een infographic of checklist. Bij de materialen lever ik een korte instructie.

Het aanbod is getest en ontwikkeld in de praktijk. Er komen elke paar maanden nieuwe instrumenten bij. Voorlopig zijn er nog genoeg ideeën. Heb jij zelf een instrument ontwikkeld dat werkt in de praktijk en wil je het aanbieden via de webwinkel? We gaan graag met je in gesprek.