Opleidingsorganisaties

Als opleidingsorganisatie ken je jouw markt en weet je welk opleidingsconcept daar werkt én onderscheidend is.  Nieuw aanbod moet passen binnen het bestaande concept. Samenhang en logica in je portfolio zorgen dat klanten weten waar ze het beste antwoord krijgen op hun opleidingsvraag. Dus wil je best samenwerken, maar niet met iedereen.

Aanbod

Voor verschillende opleidingsorganisaties maak ik opleidingsconcepten, opleidingsprogramma’s of materialen. Zowel voor open trainingen als voor in-company trajecten. Als opleidingsorganisatie kun je ook bij mij terecht voor het ontwikkelen van e-learning of het inrichten van een digitale leeromgeving. Daarnaast verzorg ik trainingen voor docenten of trainers rondom de inzet van interactieve werkvormen, het vormgeven van effectieve leerprocessen, de inzet van digitale lesmiddelen en het combineren van leer en organisatievraagstukken in opleidingen en bijeenkomsten. Wil je een nieuwe klantgroep gaan bedienen, het bestaande portfolio aanscherpen of de omslag maken naar innovatievere vormen van leren? Ik denk graag mee.

Zorgeloos samenwerken

Met Kat Tools & Training

Freelance trainingen

Opleidingsontwikkeling is mijn kernactiviteit, maar ik ben ook inzetbaar voor mijn klanten als freelance trainer  of co-trainer op de volgende vaardigheden: