Over Trainingen

Versterk je vakmanschap. Verrijk je gereedschapskist. Verfris je blik. Kies voor kleine groepen, intensieve leertrajecten & bijzondere instrumenten. Ervaren & uitproberen. Leren met én van elkaar. Volg een korte, interactieve training die jouw praktijkvragen centraal stelt.

Effectieve leerprocessen ontwerpen

Effectieve leerprocessen ontwerpen

Effectief leren stelt mensen in staat om met succes nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk te brengen. Dat vraagt om een doordachte aanpak en inzet van diverse (interactieve) werkvormen. Heb jij die al gevonden? Deze training helpt je jouw leerprocessen zo in te richten en te ontwerpen, dat je mensen in kortere tijd praktijkproof kunt laten leren.
Meer info

Analyse, Diagnose & Veranderstrategie

Analyse, Diagnose & Veranderstrategie

Veranderen is een vak apart. Wat vandaag werkt, doet dat misschien morgen niet. Wat hier resultaat oplevert, werkt elders misschien averechts. Welke interventies je wanneer inzet leer je voor een groot deel in de praktijk. Dat vraagt wel een scherpe blik en voldoende alternatieve instrumenten. Een goede basis leggen, of je gereedschap herijken kun je in deze praktijkgerichte training.
Meer info

Coachtechnieken

Coachtechnieken

De modules coachtechnieken vormen een aanvulling op je bestaande coachrepertoire. Extra ingangen om verandering teweeg te brengen bij je coachee en meer afwisseling voor jezelf. Kies uit Narratieve Technieken, Ruimtelijke Technieken en Creatief Denken Technieken of volg ze allemaal.
Meer info

Mogelijk ook interessant:

Aan de slag met de groep

Aan de slag met de groep

Een team helpen de interactie te verbeteren, of tot een nieuw productontwerp te komen. Samen met een team een strategie uitstippelen voor een verandertraject of een workshop rondom zelfsturende teams begeleiden. Allemaal vragen ze om vaardigheden in het werken met groepen. Wil jij (weer) aan de slag met een groep? Deze training biedt je extra handvaten om groepen in beweging te brengen.
Meer info

Intervisiecoaching

Intervisiecoaching

Samen oplossingen zoeken voor complexe praktijkvraagstukken. Leren van en met elkaar. Met diepgang en meerwaarde voor alle deelnemers. Leer nu intervisiebijeenkomsten faciliteren en begeleiden met een uniek instrumentarium.
Meer info

Werkplaatsen

Werkplaatsen

Vakgenoten ontmoeten, nieuwe instrumenten uitproberen, je netwerk uitbreiden, kennis en ervaringen uitwisselen, op zoek gaan naar samenwerkingspartners of een idee ter plekke met anderen uitwerken? De werkplaatsen zijn de plek waar de community of practice live gaat. Inspireren en geïnspireerd worden. Iets voor jou? Je bent van harte welkom.
Meer info